Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2016, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josipović: Novi izbori u Hrvatskoj su jedina primerena opcija

Bivši hrvatski predsednik i predsednik stranke "Napred, Hrvatska!" Ivo Josipović ocenio je danas da su novi izbori jedina primerena opcija, prenela je agencija Hina.

"U državi je haos koji preti daljim urušavanjem demokratskih standarda i ekonomskog stanja. Današnje izjašnjavanje u Vladi o političkoj sudbini prvog potpredednika Tomislava Karamarka ponovo je pokazalo da vladajuća koalicija i Vlada, opterećene brojnim i vrlo ozbiljnim aferama, nemaju snage, a ni pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << legitimitet da vode zemlju", izjavio je Josipović.

Josipović je rekao da vladajuća koalicija nema reformski potencijal i viziju Hrvatske utemeljenu na evropskim demokratskim standardima i ekonomskoj platformi koja može da izvede državu iz krize.

"Kao i danas, Vlada stalno pokazuje razjedinjenost o važnim pitanjima demokratskog funkcionisanja vlasti i ključnim pitanjima unutrašnje i spoljne politike. Stranka Naprijed, Hrvatska! zato smatra da su novi izbori jedina primerena opcija", rekao je nekadašnji predsednik Hrvatske.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.