Izvor: Kragujevac.rs, 23.Okt.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori za članove Saveta nacionalnih manjina

Gradska uprava za poslove lokalne samouprave i opšte uprave grada Kragujevca podseća građane, pripadnike nacionalnih manjina, da će se u nedelju 26.oktobra 2014.godine održati izbori za članove nacionalnih Saveta nacionalnih manjina.

Izbori za članove Saveta nacionalnih manjina u Kragujevcu održaće se na dva biračka mesta - MZ Palilule i MZ Bubanj u vremenu od 7 do 20 časova. Pravo glasa na nedeljnim izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << na području grada Kragujevca ima 1348 birača predstavnika nacionalnih manjina.

Svi poslovi koji prethodne predstojećim izborima su obavljeni od preuzimanja izbornog materijala do instruktaže članova biračkih odbora. Pozivaju se predstavnici nacionalnih manjina sa područja Kragujevca da u nedelju 26.oktobra 2014.godine ostvare svoje biračko pravo i izaberu svoje predstavnike za članove nacionalnih Saveta nacionalnih manjina.                                
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.