Dodik: Biću svedok Mladićeve odbrane 7. decembra u Hagu

Izvor: Blic, 02.Dec.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Biću svedok Mladićeve odbrane 7. decembra u Hagu

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će u ponedeljak, 7. decembra, u Haškom sudu svedočiti na suđenju generalu Ratku Mladiću kao svedok odbrane.

Dodik je, gostujući na televiziji OSM, rekao da će svedočiti “o nekim stvarima iz tog vremena”.

- Srbima se sudi po sistemu kolektivne odgovornosti. Nije dovoljno da je neko lično odgovoran nego je izmišljen sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolektivne odgovornosti. To važi do zadnjeg Srbina, ali ne i za Bošnjake - istakao je Dodik.

Dodik kaže da “kod Bošnjaka hapse nevažne ljude” i da je to “pokušaj kamuflaže”, a da se “kod Srba hapse važniji ljudi iz tog vremena”.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik u ponedjeljak svjedok Mladićeve odbrane

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Dec.2015

ISTOČNO SARAJEVO-Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će u ponedjeljak, 7. decembra, u Haškom sudu svjedočiti na suđenju generalu Ratku Mladiću kao svjedok odbrane...Dodik je, gostujući na televiziji "OSM", rekao da će svjedočiti "o nekim stvarima iz tog vremena"..."Srbima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.