Mile Kekin snima solo album

Izvor: BalkanRock.com, 29.Apr.2017, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Kekin snima solo album

Mile Kekin, frontmen zagrebačkog benda Hladno Pivo, trenutno boravi u Novom Mestu gde snima svoju prvu solo pesmu koja će se naći na njegovom debitantskom samostalnom albumu.

Nova pesma nosi naziv “Reno 4” (teaser pesme možete poslušati na kraju teksta), a zašto je to prvi singl sam autor izjavljue: “Odlučio sam da Reno 4 bude prvi singl jer to i je pjesma o prvim odraslim koracima, o  prvoj ozbiljnoj vezi i o prvom autu koji je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << tvoj i ničiji. Vrijeme radnje je prva godina faksa kad sam između predavanja bježao u studio snimiti vokal za “Džinovski”, prvi album Hladnog Piva”.

Za produkciju pesme zadužen je Denis Mujadžić Denyken, a kako je rečeno, za ovaj singl snima se i videospot, dok bi celokupan album trebalo da bude objavljen do kraja godine.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo,   Pivo,   Renault

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Blondie objavili novu kaver pesmu “Fragments”

Izvor: BalkanRock.com, 30.Apr.2017, 08:00

Američki rok bend Blondie predstavio je novu pesmu “Fragments” koja će se naći na njihovom novom LP-ju “Pollinator“...Ovu pesmu je 2010. godine objavio muzičar iz Vankuvera Adam Johnston poznatiji kao Unkidness na svom projektu “4 songs”. Originalnu verziju pesme možete poslušati ovde...Izlazak...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.