Žurka povodom filma Vlažnost prepuna dobre energije, poljubaca i emocija!

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurka povodom filma "Vlažnost" prepuna dobre energije, poljubaca i emocija!

Povodom poslednje klape snimanja filma "Vlažnost" za vikend je održana velika žurka.

Odlična atmosfera bila je samo slika onoga kakva je saradnja bila tokom filma kao i odlična energija među filmskom ekipom.

- Dugo sarađujem sa Milošem i bilo mi je zadovoljstvo da sa njim radim i na ovom filmu jer je veliki profesionalac. Mi smo zadovoljni kako smo napravili film, nadamo se da će se i publici svideti. - rekla nam je glavna glumica Tamara Krcnunović koja u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glumi Miloševu devojku.

Dok je di-džej zadavao ritam, ekipa se odlično zabavljala. Ples, poljupci i svakako raspoloženje koje nije manjkalo obeležili su proslavu. Među poslednjima na žurku je došao i Timotijević, koji nije krio zadovoljstvo zbog rada na filmu "Vlažnost".

-Kada se završilo snimanje pomislio sam na stihove grupe "Film": Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu celu noć biti budan i sanjati na nogama, pevati do zore". Takva je to ekipa bila i sve njih mnogo volim, oni su mi kao jedna velika porodica - rekao nam je Timotijević, a onda nastavio da se pozdravlja sa kolegama koje su ga nestrpljivo čekale.

Film "Vlažnost" naredne godine biće prikazan u domaćim bioskopima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.