Može li 3D iPad uspeti tamo gde 3DS nije

Izvor: ITsvet.com, 24.Nov.2011, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li 3D iPad uspeti tamo gde 3DS nije

Kompanija Apple je imala planove prema kojima bi naredne godine izdala iPad 3 tablet računar koji bi imao mogućnost prikaza slike u 3D tehnologiji. Međutim, kompanija je odustala od ovih planova zbog zabrinutosti da bi ovakav uređaj mogao da doživi debakl. Naravno, informacija o tome da je Apple uopšte planirao jedan ovakav uređaj nije potvrđena od strane kompanije, tako da nema ni indicija da je ova kompanija o tome ramišljala. Međutim, sama ideja kreiranja 3D iPad računara je vrlo interesantna. Ovakav uređaj bi radio slično Nintendo 3DS konzolu pri čemu korisnicima ne bi bile potrebne specijalne naočare za gledanje 3D sadržaja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Može li 3D iPad uspeti tamo gde 3DS nije

Izvor: LaptopSvet.com, 24.Nov.2011

Kompanija Apple je imala planove prema kojima bi naredne godine izdala iPad 3 tablet računar koji bi imao mogućnost prikaza slike u 3D tehnologiji. Međutim, kompanija je odustala od ovih planova zbog zabrinutosti da bi ovakav uređaj mogao da doživi debakl. Naravno, informacija o tome da je Apple...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.