Digital Day konferencija  korak ispred drugih

Izvor: B92, 29.Apr.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digital Day konferencija " korak ispred drugih

Kako je ekspanzija smart telefona i tableta uticala na navike potrošača i do kakvih promena je to dovelo u eri digitalnih komunikacija, jedna je od tema o kojima će se diskutovati 7. maja u Domu omladine, na četvrtoj Digital Day konferenciji „Povezani u pokretu” (Connected in Motion).

„Ekspanzija društvenih mreža je za kratko vreme donela velike promene u načinu oglašavanja na online platformama. Dvosmerna komunikacija postavila je nove standarde u razumevanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oglašavanja, a sadržaji koji promovišu određeni brend, moraju se prilagoditi novim uslovima. Potrebno je izazvati interakciju sa potrošačima, njihovo angažovanje, što podrazumeva nove i kreativne pristupe koji će pre svega privući potrošače da se uključe u komunikaciju“ rekla je Gabrijela Stjepanović, izvršna direktorka IAB Srbija.

U okviru konferencije međunarodni i predavači iz Srbije će podeliti svoja iskustva i načine kako da se u moru informacija kojima su korisnici izloženi, pronađe pravi pristup i „uhvati” pažnja potrošača kako bi se poslala željena poruka. Komunikacija putem novih medija predstavlja veliki izazov za marketinške stručnjake i jedino konstantnim usavršavanjem i praćenjem trendova može se ostati u tržišnoj utakmici.

Program i predavače konferencije „Povezani u pokretu” (Connected in Motion) možete videti na sajtu IAB Serbia, a svi zainteresovani posetioci se još uvek mogu prijaviti putem online prijave.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Digital Day konferencija " korak ispred drugih

Izvor: B92, 29.Apr.2014

Kako je ekspanzija smart telefona i tableta uticala na navike potrošača i do kakvih promena je to dovelo u eri digitalnih komunikacija, jedna je od tema o kojima će se diskutovati 7. maja u Domu omladine, na četvrtoj Digital Day konferenciji „Povezani u pokretu” (Connected in Motion)...„Ekspanzija...

Nastavak na B92...

Digital Day – korak ispred drugih u eri digitalnih komunikacija

Izvor: Prva.rs, 29.Apr.2014

„Ekspanzija društvenih mreža je za kratko vreme donela velike promene u načinu oglašavanja na online platformama. Dvosmerna komunikacija postavila je nove standarde u razumevanju oglašavanja, a sadržaji koji promovišu određeni brend, moraju se prilagoditi novim uslovima. Potrebno je izazvati...

Nastavak na Prva.rs...

DIGITAL DAY KONFERENCIJA: Korak ispred u eri digitalnih komunikacija!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2014

BEOGRAD - Kako je ekspanzija smart telefona i tableta uticala na navike potrošača i do kakvih promena je to dovelo u eri digitalnih komunikacija, jedna je od tema o kojima će se diskutovati 7. maja u Domu omladine, na četvrtoj Digital Day konferenciji „Povezani u pokretu" (Connected in Motion)...„Ekspanzija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.