VELIKO POJAČANJE: U Mačvu stigao iskusni internacionalac iz Grčke (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO POJAČANJE: U Mačvu stigao iskusni internacionalac iz Grčke (FOTO)

Posle inostranog angažmana, vezista se vraća u Superligu.

Mačva je postala jača za jednog iskusnog fudbalera nakon izuzetno ubeljive pobede nad Javorom od 4:0.
Sa timom iz Šapca jednogodišnji ugovor je potpisao Filip Arsenijević koji stiže iz grčke Inke. On je prethodno početkom godine u taj klub prešao iz AE Sparti, a u inostranstvo je otišao iz Novog Pazara.
Arsenijevića odlično poznaje srpska, ali i grčka javnost. Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 33-godišnji krilni fudbaler je tamo igrao još i za Pantrakikos, dok je karijeru započeo u Slobodi iz njegovog rodnog Užica. Nastupao je još za OFK Beogradu, Javor i Jagodinu, a odigrao je tačno 100 utakmica u Superligi i upisao osam golova i 16 asistencija.
FOTO: STARSPORT

The post VELIKO POJAČANJE: U Mačvu stigao iskusni internacionalac iz Grčke (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.