Pola Premijer lige u redu za Milivojevića?

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola Premijer lige u redu za Milivojevića?

Manje više svi iz donjeg doma, pa i poneko iz gornjeg...

Ping-pong na relaciji Egnleska-Grčka. Barem ako je za verovati medijima iz Engleske, Grčke, pa i globalnih giganata iz SAD. Sigurno je samo da je Luka Milivojević vrlo blizu nastavka karijere u Premijer ligi. Gde tačno? To je pitanje od milion dolara. Naime, do sada se pisalo o Evertonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lesteru - Milivojević je i sam potvrdio da je tu bilo i konkretne ponude i da ju je Olimpijakos odbio - Vest Hemu i Lesteru, ali I-Es-Pi-En iz izvora iz grčkog kluba sada piše o četiri potpuno druga kluba.

Elem, Hal Siti - veliki favorit za potpis Lazara Markovića - Sautempton, Votford i Sanderlend. To su pikovi ESPN-a. Konkretnih ponuda još nema, ali interesovanja na pretek. Uostalom, otkako je na leto 2015. iz Anderlehta stigao u Atini Milivojević igra sjajno. Redovan je i u reprezentaciji Srbije, pa ni radna dozvola ne bi predstavljala problem. ESPN posebno ističe da je novi trener Hala od nedavno Marko Silva, koji je Milivojevića i doveo u Olimpijakos.

Inače, ove sezone na 16 utakmica u grčkom prvenstvu pet Lukinih golova. I ko zna koliko oduzetih lopti, pretrčanih kilometara, dobrih pasova...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.