Grčki metal bend u Black stage-u, podrška iz Niša i Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 29.Avg.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki metal bend u "Black stage"-u, podrška iz Niša i Vranja

U klubu “Black stage” u utorak 30. avgusta od 21 sat počinje svirka 3 metal i jednog pank-rok benda. Grčki Warhammer, niški bendovi Bunker i Revolution, kao i vranjski Left 2 rot sviraju za nišku publiku.

Warhammer će promovisati svoj drugi album “Na pragu večnosti”, a nastupom u Nišu počinju svoju prvu evropsku turneju, najavili su na Facebook stranici događaja.

Vranjski sastav Left 2 rot će prvi put svirati u Nišu.

Ulaz košta 200 dinara. 
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Warhammer, Revolution, Bunker i Left to Rot u klubu Black Stage

Izvor: BalkanRock.com, 30.Avg.2016, 09:25

Bunker..Bendovi Warhammer, Revolution, Bunker i Left to Rot nastupiće na zajedničkom koncertu u utorak, 30. avgusta u niškom klubu Black Stage...Nakon dve Balkanske turneje, grčki thrash metal bend Warhammer će iz Niša krenuti na prvu Evropsku turneju povodom promocije svog drugog albuma ”At...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.