Grčki The Noise Figures sa Treptačima Svemira u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 28.Apr.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki The Noise Figures sa Treptačima Svemira u Nišu

Kruševačka koncertna organizacja New Scene United ozvaničiće početak delovanja na teritoriji Niša, 6. maja koncertom grčkog garažnog rok benda The Noise Figures u klubu Feedback.

Pravo iz Grčke stiže nam garažni rok/blut duo The Noise Figures koji je nastao 2012. godine i koji se izražava veoma sirovom glasnom fuziranom gitarom sa puno reverba i overdrajvovanim vokalom koji prljavo peva o “Kastanedijanskim halucinogenim road tripovima i devojčicama >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << iz kraja”.

Nastup benda je kako sami navode, ritual vođen duhovnom energijom i transformativnom snagom žive svirke, vođeni grčkim bogom Silenusom i tonom popijenog vina stvaraju fuzirane melodije propraćene zidom mikrofonije.

Kao gosti na koncertu će nastupiti sve aktivniji i sve prisutniji domaći bend Treptači Svemira. Cena ulaznice je 200 dinara.


Pogledaj vesti o: Grčka,   Kruševac

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Double Duo Storm

Izvor: NisCafe.com, 28.Apr.2015

Pravo iz drevne Grcke stize nam Garazni Rock ‘n’ Roll Blues duo THE NOISE FIGURES koji je nasto 2012.g i koji se izrazava veoma sirovom glasnom fuziranom gitarom sapuno riverba i overdrajvovanim vokalom koji prljavo peva o Kastanedijanskim halucinogenim road tripovima i devojcicama iz kraja!!. Nakon...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.