Bojana pokazala zbog čega su svi ljubomorni na nju (foto)

Izvor: Svet, 25.Jul.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana pokazala zbog čega su svi ljubomorni na nju (foto)

Manekenka Bojana Rajić Đurđević već dva meseca odmara u Grčkoj sa porodicom u vili od 300 kvadrata koja poseduje i veliki bazen. Ona je objavila na društvenim mrežama zašto joj mnoge estradne ličnosti zavide. Naime, bivša manekenka mama je dva dečaka – Lava i Vukašina, a nakon porođaja uspela je da sačuva figuru od neželjenih dejstava jakim treninzima.
Fotografije kako sada izgleda možete videti na njenom Fejsbuk i Instagram profilu, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da ih svakodnevno objavljuje i dok je na odmoru. Nije ni čudo zbog čega je na meti ogovaranja kada ima tako vitko telo, zategnuto bez viška kilograma i grama celulita za kojim mnoge pevačice i manekenke mnogu samo da gledaju, komentarišu i traže manu koje realno nema.

Tamara Dračasvet, instagram
Pogledaj vesti o: Grčka,   Facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.