Upoznajte T2 ekipu: Sik Boj (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Feb.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte "T2" ekipu: Sik Boj (VIDEO)

U susret nastavku "Trejnspotinga", da vas podsetimo - on je trgovac automobilima koji nosi lažne kapute i žene koristi isključivo za seks!

Verovatno ne postoji ozbiljan filmofil koji nije pogledao kultno remek-delo "Trejnspoting" iz 1996. godine, a koji se već godinama nalazi na vrhu svih relevantnih lista najboljih britanskih filmova ikada snimljenih. Ovog nam meseca, tačnije od 16. februara u domaće bioskope dolazi njegov nastavak jednostavno nazvan T2 TREJNSPOTING, a ekskluzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na našem portalu predstavljamo vam četvoro glavnih likova. Počinjemo sa najinteresantnijim: Sik Bojem!

Pogledajte specijal!

Izvor: Con film

Prošlo je 20 godina, a kao što će ovaj ekskluzivni video otkriti Sik Boj je od teškog narkomana postao trgovac automobilima koji nosi lažne kapute, a žene koristi isključivo za seks. Njegov prvi susret sa Markom nakon više od dve decenije može da završi samo na jedan način: tučom.

U ulozi Sik Boja našao se talentovani Džoni Li Miler koji ponavlja ulogu iz originalnog filma. Za ponovno okupljanje ekipe iza i ispred kamere izjavio je: "Oduvek sam govorio da nema potrebe snimati nastavak 'Trejnspotinga' ako se u njemu neće okupiti originalna ekipa i ako on svojom radnjom neće istraživati velike teme. Kako je to biti stariji 20 godina? Šta si radio svo to vreme? Št se dogodilo sa likovima i kakve su implikacije? Jedini način kako napraviti pravi nastavak nakon toliko dugo vremena jeste pozabaviti se realnošću ljudskih života."

T2 TREJNSPOTING svakako je jedan od najprimamljivijih bioskopskih filmova ovog meseca, a jesu li Sik Boj, Begbi, Renton i Spud uspeli da nadjačaju zavisnost pogledajte u domaćim bioskopima već od četvrtka, 16. februara!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Upoznajte "T2" ekipu: Begbi (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 11:00

U susret nastavku "Trejnspotinga", predstavljamo vam totalnog ludaka koji je u zatvoru proveo 20 godina i jedino što želi je osveta!..Ekskluzivno na našem portalu nastavljamo sa predstavljanjem glavnih likova iz predstojećeg hita T2 TREJNSPOTING koji od 16. februara počinje da igra u bioskopima....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.