Jugoslav Pantelić: Vatromet zvezda na zatvaranju FEST-a

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jugoslav Pantelić: Vatromet zvezda na zatvaranju FEST-a

Umetnički direktor beogradskog Međunarodnog filmskog festivala FEST, Jugoslav Pantelić najavio je juče goste koji će biti iznenađenje za publiku.

- Lista gostiju nije završena. Imaćemo goste koji će iznenaditi publiku tokom festivala, a na ceremoniji svečanog zatvaranja (8. marta) očekujte vatromet zvezda - rekao je Pantelić.

On je rekao da je dobra prodaja karata potvrdila ispravnost odluke organizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o izboru i rasproredu projekcija, ali je rekao i da program FEST -a nije pravljen isključivo po ukusu publike.

- Program nije ulizivački, svesno smo se odrekli naslova za koje smo znali da će puniti dvorane. Cilj je da publika stekne poverenje u naš izbor, i da već sledeće godine prilazi otvorenih očiju nekim autorima za koje sada ne zna, ali čijim će se filmovima narednih godina redovno vraćati - rekao je Pantelić.

Organizatori festivala su ranije saopštili da je prodato više od 52.000 ulaznica, a od ove godine u Sava centru organizovane su ponoćne projekcije koje su najpopularnije na svetskim festivalima, a novina je i termin prikazivanja filmova od 9.00 sati ujutru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.