Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Maj.2016, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival filmske komedije – Comedy Fest od 25. do 29. maja

Prvi međunarodni festival filmske komedije – Comedy Fest biće održan u Beogradu od 25. do 29. maja. Vođeni idejom da komediju treba shvatiti ozbiljno, programski direktor Dragan Jeličić i selektor Dimitrije Vojnov, osmislili su za prvo izdanje festivala devet programskih celina, u sklopu kojih će biti prikazano 15 premijernih naslova i 35 repriza. O motivima ... The post Festival filmske komedije – Comedy Fest od 25. do 29. maja appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Prvi međunarodni festival filmske komedije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2016

Prvi Međunarodni festival filmske komedije - "Comedy Fest" biće održan od 25. do 29. maja, odvijaće se u pet gradova i devet bioskopa, a ukupno će biti prikazano 50 filmova, najavili su organizatori...Idejni tvorac je Gordana Grubješić, a osnivači i izvršni producenti su "Superstar Culture"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.