Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG VODIČ Rakija fest, bečki valcer, izložba pasa, sportski bazar, koncerti

Za sve one koji nisu otputovali negde van grada, u naredna dva dana Beograd je pripremio raznovrsan raspored dešavanja. "Rakija fest", "Dance4life", dečiji i pozorišni festival, kao i mnogo toga drugog.

SUBOTA 3. decembar

"Rakija Fest" u "Mikser Hausu"

Jubilarni, deseti po redu "Rakija Fest" organizovaće se sutra, 3. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 14 sati pa sve do ponoći.

Pročitaj još:

Kuvana rakija, balkanski delikatesi i živa muzika deo su atmosfere koja se očekuje sutra u "Mikser hausu" povodom jubileja.

U okviru festivala održaće se i stručno ocenjivanje rakija kao i izbor za dizajn etikete Beogradske rakije kao zvaničnog suvenira Beograda za 2017. godinu.

Cena ulaznice je 300 dinara, plus dve rakije gratis.

TRG OTVORENOG SRCA

Novogodišnji ukrasi, pozorišne predstave, čajevi i drugi topli napici i generalno jedna praznična atmosfera počela je 1.decembra i trajaće sve do prvog februara.

Pročitaj još:

U podne u subotu biće svečano otvaranje uz Leontinu Vukomanović, Minju Subotu, i nastupe Dunje Jelačić, Mateje Vukašinovića, Lene Stamenković, Igora Lazića, hora "Čarolija" i solista.

U okviru prazničnog kutka koji će trajati puna dva meseca, posetioci svakodnevno, pa tako i ovog vikenda mogu da uživaju u mnogobrojnim toplim napicima i novogodišnjim slatkišima.

Bečki bal u "Hajatu"

Pročitajte još...

Čuveni Bečki bal održaće se i ove godine, 3. decembra sa početkom u 19 sati u hotelu "Hajat" u Beogradu, a okupiće više od 300 gostiju iz sveta politike, privrede, diplomatije, kulture i sporta.

Festival društveno angažovanog teatra "Van okvira"

Šesti po redu festival "Van okvira" ove godine ima za temu odlučivanje građana u životu države, u okviru kojeg ovoga vikenda sve zainteresovane očekuju zanimljive predstave.

U subotu 3. decembra od 20 sati biće prikazana predstava " U potrazi za izgubljenom knjigom" u Gradskoj organizaciji gluvih Beograda, a u nedelju, 4.decembra će u zgradi BIGZ-a biti organizovana predstava od 20 sati "Sanjarenje - Priče iz Terezina".

Svi programi festivala su besplatni za publiku.

Festival elektronske muzike "Dance4Life"

Dvodnevni humanitarni festival u ogranizaciji grupa prijatelja "Pošto život?", "Beat" i "4Manya" okupiće najveće zvezde domaće klupske scene sa ciljem da se prikupe sredstva za lečenje mladića Marija Jurešića i kupovinu medicinskih aparata za lečenje obolelih u Srbiji.

Festival se održava 2. i 3. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma.

Jednodnevne karte za festival mogu se nabaviti po ceni od 500 dinara, dok se karte za oba dana festivala mogu kupiti po ceni od 800 dinara.

NEDELJA 4. decembar

Dečiji festival "Šonjavka i štreberke"

U nedelju, 4. decembra od 12 do 15 sati, u "Mikser House-u" biće organizovan dečji festival "Šonjavka i štreberke". Decu će zabavljati animatori i glumci, kvizovi, edukativne igre, crtanje, pokloni i još mnogo toga.

Prijava se vrši putem Facebook grupe "Dnevnik šonjavka fan-klub" ili na telefon 063 311 947.

Rošer Bend i Madam Piano na "Kolarcu"

U nedelju 4. decembra od 11 sati pred publikom je beogradski "Rošer bend", koji je najavio i specijalnu gošću, Madam Piano.

Koncert u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine je besplatan, a na programu su standardi evergrina i džeza.

"Sportski bazar" u Mikser Hausu

"Sportski bazar" predstavljaće jedinstvenu priliku da se svi zainteresovani u nedelju od 19 sati druže sa sportistima iz svojih omiljenih klubova, piscima, glumcima, muzičarima, voditeljima i drugim poznatim ličnostima.

Posetioci će od njih lično moći da kupe sportsku opremu, rekvizite, knjige i majice svojih omiljenih emisija. Sav prihod od prodaje namenjen je izgradnji kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu, a glavni organizatori akcije su Jovan Simić uz EXIT Fondaciju, kao i NURDOR i Mikser House, gde će akcija biti održana.

59.Međunarodna izložba pasa svih rasa

U organizaciji "Kinološkg saveza Republike Srbije" na Beogradskom u nedelju će se održati "Međunarodna izložba pasa svih rasa" od 8 do 16 sati.

Za titulu najlepšeg psa izložbe takmiči se preko 1200 pasa svih rasa iz preko 30 zemalja sveta. Psi se takmiče u lepoti u kategorijama baby, junior, mladi, intermedia, zreli, veterani, šampioni i razred radnih pasa. Najlepši psi dobijaju prigodne nagrade, pehare, diplome, hranu za pse.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.