Vojvodić: Tražićemo izvinjenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodić: Tražićemo izvinjenje

Odluka zvaničnika Eurosonga da rezultat glasanja crnogorskog žirija bude poništen, svojevrstan je pritisak na Crnu Goru i predstavnika te zemlje na tom takmičenju, saopštio je generalni direktor Radio televizije Crna Gora (RTCG) Rade Vojvodić.

Vojvodić, kako prenosi crnogorski javni servis, kaže da o toj odluci RTCG još uvek nema zvaničnu potvrdu, ali dodaje da je u pitanju kontinuitet pritisaka i optužbi o navodnom dogovoranju poena sa drugim delegacijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Vojvodić ističe zadovoljstvo zbog izvanrednog rezultata koji je Crna Gora ostvarila na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije, plasmanom u finale i osvajanjem 13 mesta u konkurenciji 40 zemalja.

"U pitanju je kontinuitet pritisaka koji je počeo razgovorom Generalnog sekretara referentne grupe Evrosonga sa našim Šefom delegacije i optužbom o navodnom dogovoranju poena sa drugim delegacijama o čemu je naš predstavnik zvanično i obavestio Izvršnog producenta Evrosonga Jan Ola Sanda i zatražio njegovu zaštitu", navodi Vojvodić u saopštenju.

Vojvodić dodaje da će tražiti što hitniji odgovor od zvaničnika Evrosonga, kao i izvinjenje zbog neprijatnosti koje su doživeli delegacija Crne Gore i njeni predstavnici, članovi žirija, ali i RTCG.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvodić: Tražićemo izvinjenje

Izvor: Akter, 25.Maj.2015

Odluka zvaničnika Eurosonga da rezultat glasanja crnogorskog žirija bude poništen, svojevrstan je pritisak na Crnu Goru i predstavnika te zemlje na tom takmičenju, saopštio je generalni direktor Radio televizije Crna Gora (RTCG) Rade Vojvodić..Vojvodić, kako prenosi crnogorski javni servis, kaže...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.