Potvrđeno: Crna Gora šalje Kneza na Eurosong

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Crna Gora šalje Kneza na Eurosong

Nenad Knežević Knez biće predstavnik Crne Gore na predstojećem Eurosongu, saopšteno je danas na konferenciji za medije održanoj u Radio-Televiziji Crne Gore.

Crnogorski pevač je rekao da nije iznenađen, jer se nadao da će poziv Javnog servisa stići kad tad.

- U Javnom servisu znaju da sam pasionirani ljubitelj Evrovizije, a pre nekoliko godina sam i učestvovao u jednom izboru za predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crne Gore. Veliko je uzbuđenje i odgovornost, ali i podstrek. Nikad nisam imao ni teži zadatak ni motiv da odradim nešto kako treba, kako se od mene i očekuje na kraju krajeva. Daću sve od sebe - rekao je Knez.

Pevač je dodao i da je još pre nekoliko godina zamislio kako njegov nastup na Evroviziji treba da izgleda i zvuči, i istako da nije isključeno da sam bude autor pesme za takmičenje.

- Možda ću sarađivati i sa nekim ljudima iz inostranstva. U zemljama kao što su Francuska i Engleska ima ljudi koji nikad nisu bili deo Evrovizije, ali su pokazali veliku želju da sarađuju sa umetnicima sa ovih prostora - otkrio je pevač.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTVRĐENO: Knez na Evrosongu predstavlja Crnu Goru!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014

Crnogorski pevač je rekao da nije iznenađen, jer se nadao da će poziv Javnog servisa stići kad tad..Nenad Knežević Knez biće predstavnik Crne Gore na predstojećem Eurosongu, saopšteno je danas na konferenciji za medije održanoj u Radio-Televiziji Crne Gore...- U Javnom servisu znaju da sam...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.