Izvor: Blic, 10.Jul.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PET GODINA NAKON POBEDE NA "EVROVIZIJI" Pričalo se da se NE BRIJE ispod pazuha, a sad je podigla ruke i pokazala...

Švedska pevačica Lorin 2012. godine je osvojila prvo mesto na Evroviziji pesmom "Euphoria", a dugo su je pratile priče da ne voli da se "sređuje" ispod pazuha.

Lorin je tada govorila da podržava žene koje ne žele da se briju, ali je izbegavala da komentariše da li sama praktikuje tako nešto.

Sada je na društvenim mrežama najavila novi projekat, koji prate slike na kojima je vidimo sa podignutim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rukama, u toples izdanju.

Na fotkama je evidentno da se rešila dlačica, pa je tako tračeve konačno ostavila za sobom.

Podsetimo, Lorin je učestvovala na najvećem evropskom muzičkom festivalu iste godine kada i naš Željko Joksimović, koji je osvojio treće mesto.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.