Kaliopi predstavlja Makedoniju na Evroviziji

Izvor: Story, 25.Nov.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaliopi predstavlja Makedoniju na Evroviziji

Makedonska nacionalna radio televizijadonela je odluku da će ovogodišnji predstavnik te zemlje na takmičenju Pesma Evrovizije 2016 biti Kaliopi.

kaliopi

Nema sumnje da će Makedonija imati ekskluzivnog interpretatora na evrovizijskoj sceni 2016. godine imajući u vidu muzički kredibilitet i autentični vokalni izraz Kaliopi.

Na poziv MKRTV Kaliopi je već jednom predstavljala Makedoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na takmičenju

Pesma Evrovizije 2012. godine u Baku, Azarbejdžan, pesmom "Crno i belo".

Moćnim muzičko-scenskim nastupom, posle četvorogodišnje pauze, Kaliopi je dovela Makedoniju do finala i obezbedila do tada najbolji plasman svoje zemlje na ovom čuvenom muzičkom festivalu. Crno i belo je postao izuzetni hit i jedna od najčešće izvedenih pesama na mnogim muzičkim takmičenjima širom regiona, a pored toga, obrade ove pesme i dalje dolaze iz celog sveta.

Na Evroviziji 2016. godine u Stokholmu, Kaliopi će predstavljati Makedoniju

pesmom kreiranom u tandemu sa autorom i producentom Romeom Gillom, koji je autor hita "Crno i belo", ali i mnogih drugih najvećih hitova Kaliopi iz njene bogate muzičke karijere. Makedonska pesma-kandidat za takmičenje "Pesma Evrovizije 2016" biće predstavljena u specijalnom show programu na MKRTV u februaru.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.