Kalimero grupe Regina drugi na eurosong top listi

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kalimero" grupe "Regina" drugi na eurosong top listi

Grupa "Regina" je zauzela visoko drugo mesto sa novom pesmom "Kalimero" na Evrovizijskoj top listi, pod imenom "Eurovision nontop"

U pitanju je top lista koja se pravi za fanove ovog festivala, a u njoj se takmiče i boduju najnovije pesme i spotovi dosdašnjih učesnika festivala. "Regina" je na drugom mestu, ali se dobro kotiraju i neve pesme Dina Merlina i Željka Joksimovića. U svakom slučaju lepo priznanje za sarajevsko beogradsku grupu.

- Ova vest nas je neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obradovala. Nismo očekivali da evropska publika i dalje prati rad naše grupe. Ostavili smo zaita dobar trag sa našom eurosong pesmo "Bistra voda" iz 2009. godine - kaže Zoran Pahulja, jedan od članova benda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.