FADO NA NAŠEM JEZIKU: Maya Sar snimila novu pesmu u Portugalu! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2016, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FADO NA NAŠEM JEZIKU: Maya Sar snimila novu pesmu u Portugalu! FOTO + VIDEO

Maya Sar nastupila je na koncertu u portugalskom gradu Setubal, koji su organizovali evrovizijski fanovi iz cele Evrope i oduševila prisutne svojim izvođenjem pesme ”Korake ti znam”. Boravak u Portugalu iskoristila je da sa fado muzičarima snimi novi singl pod nazivom "Jednom zauvijek".

Pesma je snimana u studiju "Casa da Cultura", u saradnji sa poznatim portugalskim muzičarima. Tekst pesme potpisuje Maya Sar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << muziku Boško Jović, a produkciju Mahir Sarihodžić. "Bilo je ovo putovanje za pamćenje, koje je izrodilo nešto sasvim posebno i drugačije - fado na našem jeziku! Sa vrhunskim instrumentalistima koji sviraju tradicionalnu portugalsku fado muziku snimila sam pjesmu “Jednom zauvijek”. To je moja razglednica za cijeli zivot, jedva čekam da je čujete" poručuje ova kantautorka.

Bilo je ovo putovanje za pamcenje, koje je izrodilo nesto sasvim posebno i drugacije - fado na nasem jeziku! 😊 Miguel, Custodio i Carlos su vrhunski instrumentalisti koji sviraju tradicionalnu portugalsku fado muziku i sa kojima sam snimila pjesmu 'Jednom zauvijek'. Autenticno. Razglednica za cijeli zivot. Jedva cekam da cujete!😊 #mayasar #mayasarmusic #jednomzauvijek #portugal #lisbon #setubal #casadacultura #fado #fadomusic

A photo posted by Maya Sar Official (@mayasarofficial) on Sep 17, 2016 at 12:12pm PDT

Prelepi predeli Portugala su oduševili Mayu i njen tim saradnika, koji su odlučili da tamo snime i kadrove za video spot novog singla, koji će upotpuniti ovu posebnu ljubavnu priču, a koji će svoju premijeru imati već u oktobru mesecu. Nakon uspešnih koncerata u teatrima Bosne i Hercegovine, Maya Sar sa svojim bendom uskoro nastavlja regionalnu turneju, a jedan od gradova u kojima će nastupiti sasvim sigurno biće i Beograd. Na koncertima će premijerno izvođenje imati i nova pesma, a do tada uživamo u aktuelnom singlu “Naša ljubav, naša kuća”.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.