Evrovizija 2016:  Sanja Vučić peva šesta! (video)

Izvor: Svet, 11.Apr.2016, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrovizija 2016: Sanja Vučić peva šesta! (video)

Srpska predstavnica na “Evrosongu” u Švedskoj Sanja Vučić, nastupiće u drugom polufinalu, 12. maja, pod rednim brojem šest.
Pevačica kruševačke rege grupe “ZAA” na prestižnom muzičkom takmičenju u “Globen areni” u Stokholmu, od 10. do 14. maja, takmičiće se s pesmom “Goodbye”, tekstopisca i kompozitora Ivane Peters. U našoj polufinalnoj grupi nastupiće učesnici iz 19 zemalja, a od bivših jugoslovenskih republika tu su Makedonija i Slovenija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Prvo polufinale je 10. maja, dok će veliko finale biti održano 14. maja, kada će se iz obe polufinalne grupe plasirati po 10 zemalja, kojima će se priključiti takozvana “velika petorka” i zemlja domaćin “Evrosonga” Švedska.
Srpska predstavnica na 61. “Evrosongu” Sanja Vučić, kojoj nijedan muzički žanr nije stran, ističe da joj je cilj da se evrovizijskoj publici predstavi u najboljem svetlu i da Srbija bude ponosna na nju.
Odmah sam se srodila sa pesmom i skapirala sa Ivanom, koja je bila moj idol. Ubeđena sam da smo odličan spoj i da će naša saradnja biti prava stvar. Pesma je izuzetno moćna, a Ivana mi je najviše skretala pažnju na snagu vokala i pokretljivost na sceni”, rekla je za Novosti Sanja.
frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Kruševac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evrovizija 2016: Sanja Vučić peva šesta! (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2016

Srpska predstavnica na “Evrosongu” u Švedskoj Sanja Vučić, nastupiće u drugom polufinalu, 12. maja, pod rednim brojem šest...Pevačica kruševačke rege grupe “ZAA” na prestižnom muzičkom takmičenju u “Globen areni” u Stokholmu, od 10. do 14. maja, takmičiće se s pesmom “Goodbye”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.