Eurosong 2015: Večeras finale! Bojana Stamenov nastupa osma! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eurosong 2015: Večeras finale! Bojana Stamenov nastupa osma! VIDEO

Kako pišu brojni evropski mediji, Bojana Stamenov je još na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga oduvala svojim moćnim glasom kompletnu dvoranu „Štathale“ u Beču. Šta nas tek očekuje večeras?!

Da bi sačuvala glavni adut za pobedu, Bojana se odmara u hotelu, kaže da spava kao beba i izbegava noćne izlaske i zadimljene prostorije.

''Trudim se da se dobro naspavam i opustim, jer glas mora da mi bude potpuno odmoran za subotu. Izbegavam da pijem hladna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pića, ne jedem sladoled i radim sve da sačuvam glas, jer on mora da bude spreman za najbitnije, a to je finale. Srećom, u restoranu je zabranjeno pušenje, što mi je veoma bitno. Dajem sve od sebe da budem na nivou zadatka, pa i iznad njega'', kaže Bojana za „Blic“.

''Tek sam sinoć konačno izašla na večeru sa delegacijom, jer neprestano dajem intervjue. Razgovori s njima mi mnogo znače za mentalnu pripremu. Treba da ostanem čvrsta i sigurna u sebe, a to nije lako u ovako emotivnim trenucima'', zaključuje Bojana.

Večeras navijamo za našu predstavnicu, a kako stvari stoje, moždaćemo se pripremati i za Eurosong u Srbiji sledeće godine!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.