Bojana Stamenov spektakularnim nastupom prošla u finale Evrovizije!

Izvor: Story, 19.Maj.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Stamenov spektakularnim nastupom prošla u finale Evrovizije!

Srbija je večeras na čelu sa odličnom Bojanom Stamenov napravila veliki uspeh na pesmi Evrovizije plasirajući se u finale.

Foto: Prinstkrin

Srpska delegacija u Beču večeras i te kako ima razloga za slavlje. Bojana je opravdala očekivanja i još jednom pokazala moćan glas koji je odveo u finale velikog muzičkog takmičenja.

Fenomenalan nastup: Bojana Stamenov osvojila publiku u Beču

Numera "Beauty never lies" osvojila je kako publiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u svečanoj dvorani tako i one koji su kraj malih ekrana pratili večeras prvo polufinalno veče.

Pevačica Marija Šerifović, koja je Srbiji donela pobedu na ovom takmičenju bila je velika podrška Bojani i celokupnom timu.

Beauty never lies, never hides, never gives a damn! Beauty never lies, it cries “Here I am! #Eurovision2015 #Serbia pic.twitter.com/rtsIqdHuyb

— BBC Eurovision (@bbceurovision) May 19, 2015
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.