Sersei Lanister opet poražena!

Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sersei Lanister" opet poražena!

Britanska glumica Lena Hidi koja tumači lik kraljice Serse u seriji "Igra prestola" ogorčena zbog odluke da Velika Britanija napusti Evropsku uniju.

Foto: YouTube/screenshot

Velika Britanija od danas više nije članica Evropske unije. Doduše, biće potrebno bar nekoliko godina da taj proces izlaska bude realizovan, ali većina građana Velike Britanije je odlučila da izađe iz braka sa većim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << delom Evrope.

Mnogo je onih u Britaniji koji su razočarani i besni zbog ovakvog ishoda referenduma. Među njima i glumica Lena Hidi, poznata po ulozi kraljice Sersei Lanister u popularnoj seriji "Igra prestola".

Uoči referenduma podelila je fotografiju na kojoj je jasno iskazala šta želi - da Velika Britanija ostane članica EU.

pic.twitter.com/86u2W2ZDwf

— lena headey (@IAMLenaHeadey) June 23, 2016

Ali, posle rezultata referenduma, svoj bes je iskalila na Twitteru, najpre podelivši zastavu Ujedinjenog Kraljevstva obojenu u crno i uz komentar:

"Sad možemo i Donalda Trampa (kandidata za predsednika SAD) da izaberemo".

We may as well elect Trump over here pic.twitter.com/Ty14gW5kel

— lena headey (@IAMLenaHeadey) June 24, 2016

Potom je počela da sabira "kraljevstva", tačnije delove Britanije koji su većinski bili za to da ostanu u EU, poput Škotske, Lankastera, Severne Irske...

Shout Out Scotland Big love https://t.co/sR7o739UpG

— lena headey (@IAMLenaHeadey) June 24, 2016

BrEXIT - sve što treba da znate (ANKETA)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.