Veliki brat: Nemeš, hoćeš li se više otrezniti?

Izvor: Poznati.info, 25.Jun.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat: Nemeš, hoćeš li se više otrezniti?

Iako ceo Balkan vidi kako Marijana Čvrljak vuče ovog perspektivnog momka za nos i čak je uspela da se plasira u finale na osnovu seksa i lažne ljubavi, Nikola Nemešević Nemeš i dalje ne odustaje od ljubavi sa njom.
Nikoli Nemeševiću nije žao što je izbačen iz šoua, ali žao mu je što su mu u lavoru ostale potopljene gaće. Rekao je da mu je svejedno da li izašao sada ili u nedelju. Odmah po izlasku iz kuće proveo je 45 minuta kod psihologa, a kasnije je odgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na pitanja novinara.
Rekao je da će na pojedinosti o njihovom odnosu odgovarati Marijana.
- Zajedno smo, a ostaće tako i nakon što ona izađe. Šta će tačno biti i kako ćemo dalje, to još ne znam. Imam neke planove, ali to ću sačuvati za sebe. Posle njenog izlaska sešćemo zajedno i popričati o svemu, rekao je i dodao da je s Marijanom u kući imao razmirica, ali da nisu prekidali.
Komentarisao je i izjavu Marijaninih šogorica da on nije nikakav muškarac.
- Marijana je u ovu vezu ušla s većim ulogom od mene. Zbog toga je na početku bila pod puno većim pritiskom pa sam joj iz tog razloga često bio spreman popustiti da ne bi došlo do eksplozivnih situacija, objasnio je Nemeš.
Nemešovi roditelji protive se njegovoj vezi s Marijanom, a on s njima planira razgovarati o svemu što se dogodilo. - Sve će s vremenom doći na svoje mesto. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali o svemu ću pričati s roditeljima. Oni će imati najveći uvid u to što sam radio i koji su mi planovi. Nisam još odlučio koji su mi planovi pa ni ne znam što oni misle o tome. Moji roditelji su me podržavali čak i u trenucima dok sam bio u ludilu, rekao je Nemeš i dodao da je siguran da ga Marijana ne &vuče za nos'.
Nemešov tata vikao na novinare Novinari su Nemeša pitali što mu je majka ubacila u majicu dok mu je bila u poseti u BB kući. Tada je njegov otac odjednom &eksplodirao'.
- To su provokacije, kako vas nije sramota - povikao je na &sedmu silu'.
Ipak, Nemeš ga je brzo smirio i novinarima objasnio da mu je majka dala prsten kao amajliju.
Slične, interesantne teme: Veliki brat: Nemeš spreman za izlazak, Marijana pokušala da se izvini Bojani Nikola Nemešević: 'Magarac' pred ispadanjem? Veliki brat: Nemeš je najveći folirant

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki intervju: Nemeš žalio za neopranim gaćama, dok se njegov tata drao na novinare!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jun.2011

Posle 45 minuta provedenih kod psihologa odmah po izbacivanju, Nikola Nemešević Nemeš otkrio je šta je ostavio u Kući, ko mu je najdraži, s kim će ostati u kontaktu, kao i kako se osećaju njegovi roditelji. A onda se i tata umešao u intervju. - Nije mi žao što sam ispao – rekao nam je [..]

Nastavak na Scandal.rs...

NEMEŠ: OSTAJEM S MARIJANOM!

Izvor: Kurir, 26.Jun.2011, 08:09

Veruje u ljubav. Nakon što je izbačen iz „Velikog brata“, Nikola Nemešević željno iščekuje Marijanu Čvrljak!..Veruje u ljubav...Nakon što je izbačen iz „Velikog brata“, Nikola Nemešević željno iščekuje Marijanu Čvrljak!..- Zajedno smo, a ostaće tako i kad ona izađe. Popričaćemo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.