NEMEŠ: OSTAJEM S MARIJANOM!

Izvor: Kurir, 26.Jun.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMEŠ: OSTAJEM S MARIJANOM!

Veruje u ljubav. Nakon što je izbačen iz „Velikog brata“, Nikola Nemešević željno iščekuje Marijanu Čvrljak!

Veruje u ljubav.

Nakon što je izbačen iz „Velikog brata“, Nikola Nemešević željno iščekuje Marijanu Čvrljak!

- Zajedno smo, a ostaće tako i kad ona izađe. Popričaćemo o svemu - rekao je i dodao da je s Marijanom u kući imao razmirica, ali da nisu raskidali.

A zašto joj je popuštao?

- Marijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je u ovu vezu ušla s većim ulogom od mene. Bila je pod pritiskom, pa sam joj popuštao da ne bi došlo do eksplozivnih situacija - objasnio je Nemeš.

Nemešovi roditelji protive se njegovoj vezi s Marijanom, ali on ne gubi nadu:

- Roditelji će imati najveći uvid u to što sam radio. Oni su me podržavali čak i dok sam bio u ludilu - izjavio je Nemeš i dodao da je siguran kako ga Marijana ne „vuče za nos“.

To se zove ljubav!



(R. S.)


Otac napao novinare!

Novinari su Nemeša pitali šta mu je majka ubacila u majicu dok mu je bila u poseti u kući VB. Tada je njegov otac povikao:

- To su provokacije, kako vas nije sramota!

Ipak, Nemeš ga je brzo smirio i objasnio kako mu je majka dala prsten, kao amajliju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.