Ovo do sada niste videli:  Prvi zajednički selfi Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića (foto)…

Izvor: Svet, 27.Maj.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo do sada niste videli: Prvi zajednički selfi Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića (foto)…

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već pinih 14 godina, i za to vreme vrlo su retklo na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, a sada je došao red da objave i prvi selfi.
Sloboda i Vojin spadaju u omiljene glumačke parove, sa stabilnim brakom punim ljubavi. Oni su u vezi od 2002. godine, nakon što je buknula ljubav na snimanju sada već filmskog klasika “Zona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Zamfirova, a venčali su se 2008.
Imaju dve ćerke, bliznakinje Milu i Veru.
Sada je Sloboda na Instagramu objavila prvi zajednički selfi sa suprugom, na veliko zadovoljstvo fanova


My man,my love,my life ❤️
A photo posted by sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on May 27, 2016 at 12:26am PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo do sada niste videli: Prvi zajednički selfi Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića (foto)

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2016

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već pinih 14 godina, i za to vreme vrlo su retklo na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije, a sada je došao red da objave i prvi selfi...Sloboda i Vojin spadaju u omiljene glumačke parove, sa stabilnim brakom punim ljubavi. Oni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.