OLJA I JELENA ZARATILE ZBOG VELJE

Izvor: Kurir, 12.Jul.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLJA I JELENA ZARATILE ZBOG VELJE

Novi rat voditeljki. Olja Bećković je preksinoć u „Utisku nedelje“ kao predlog za glasanje pustila snimak gostovanja Velje Ilića u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić-Alimpić. I tu ne bi bilo ništa čudno da nije onako oštro kako ona ume prokomentarisala da bi taj

Novi rat voditeljki.

Olja Bećković je preksinoć u „Utisku nedelje“ kao predlog za glasanje pustila snimak gostovanja Velje Ilića u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić-Alimpić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << I tu ne bi bilo ništa čudno da nije onako oštro kako ona ume prokomentarisala da bi taj tok-šou mogao i drugačije da se zove. A sama ga je prekrstila u „Dobro veče, prostakluče“, jasno aludirajući na razgovor svoje koleginice sa političarom iz Čačka, u kojem je on izjavio kako bi, za dobrobit Srbije, nagnao neku od evropskih političarki, a potom su zajedno tražili sinonime za upotrebljeni glagol, koji znači uterati.

Kad smo pozvali Olju i pitali je zašto je isprozivala koleginicu i pogrdno nazvala njenu emisiju koja se emituje na Pinku, odgovorila je da nije tako kao što zvuči:

- Taman posla! Iz svega može sve da se izvuče, a ja kažem: „Taman posla!“.

S druge strane, Jelena poručuje Bećkovićki da može mnogo da nauči od nje kad je u pitanju odabir gostiju.

- Rejting sve govori! Moju emisiju gleda dva miliona ljudi, a gosti govore najbolje što umeju. Mogu samo da kažem to da u večerašnjoj emisiji sledi novi šok, pa će sigurno i to završiti kao utisak. Ugostiću Milutina Mrkonjića i Vesnu Radusinović. Imaće i Olja uspešnu sezonu ako se bude oslanjala na emisiju „Dobro veče, Srbijo“ - poručila je Jelena.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditeljke zaratile zbog političara?

Izvor: S media, 12.Jul.2011

Voditeljka Olivera Bećković u svojoj emisiji nazvala emisiju Jelene Bačić Alimpić "Dobro veče, prostakluče", jer je dozvolila da političar Velimir Ilić izgovara psovke!..U svojoj emisiji "Utisak nedelje", Olivera Bećković kao predlog za glasanje pustila je snimak gostovanja Velje Ilića u...

Nastavak na S media...

Olja i Jelena zaratile zbog Velje

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2011

Voditeljka Olja Bećković je u poslednjem "Utisku nedelje" nazvala emisiju Jelene Bačić-Alimpić "Dobro veče, prostakluče", jer je Ilić govorio da bi "uter’o svakoj za dobrobit Srbije"...Olja Bećković je preksinoć u "Utisku nedelje" kao predlog za glasanje pustila snimak gostovanja Velje Ilića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Novi rat voditeljki: Olja i Jelena zaratile zbog Velje!?

Izvor: Svet, 12.Jul.2011

Olja Bećković je preksinoć u "Utisku nedelje" kao predlog za glasanje pustila snimak gostovanja Velje Ilića u emisiji "Dobro veče, Srbijo" Jelene Bačić-Alimpić. I tu ne bi bilo ništa čudno da nije onako oštro kako ona ume prokomentarisala da bi taj tok-šou mogao i drugačije da se zove.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.