Voditeljke zaratile zbog političara?

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljke zaratile zbog političara?

Voditeljka Olivera Bećković u svojoj emisiji nazvala emisiju Jelene Bačić Alimpić "Dobro veče, prostakluče", jer je dozvolila da političar Velimir Ilić izgovara psovke!

U svojoj emisiji "Utisak nedelje", Olivera Bećković kao predlog za glasanje pustila je snimak gostovanja Velje Ilića u emisiji "Dobro veče, Srbijo", autorke Jelene Bačić-Alimpić, i prekrstila emisiju u "Dobro veče, prostakluče", jer je političar izgovarao ružne reči!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Olja je jasno aludirala na razgovor svoje koleginice sa političarem iz Čačka, u kojem je on izjavio kako bi, za dobrobit Srbije, "nagnao neku od evropskih političarki", a potom su zajedno tražili sinonime za upotrebljeni glagol, koji znači "uterati".

Jelena Bačić Alimpić: Neću ugostiti Gocinog bivšeg muža!

Jelena Bačić-Alimpić još je na TV Pinku

Jelena Bačić Alimpić: JK nikad neće biti moj gost!

Na pitanje zašto je isprozivala koleginicu i pogrdno nazvala njenu emisiju koja se emituje na Pinku, odgovorila je da nije tako kao što zvuči.

- Taman posla! Iz svega može sve da se izvuče, a ja kažem - taman posla!, rekla je Olja a prenosi Kurir.

S druge strane, Jelena poručuje Bećkovićki da može mnogo da nauči od nje kad je u pitanju odabir gostiju.

- Rejting sve govori! Moju emisiju gleda dva miliona ljudi, a gosti govore najbolje što umeju. Mogu samo da kažem to da sledi novi šok, pa će sigurno i to završiti kao utisak. Ugostiću Milutina Mrkonjića i Vesnu Radusinović. Imaće i Olja uspešnu sezonu ako se bude oslanjala na emisiju "Dobro veče, Srbijo", poručila je Jelena.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.