MERLIN TRI DANA PEVA U ARENI

Izvor: Kurir, 25.Jul.2011, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MERLIN TRI DANA PEVA U ARENI

Stiže i on. Sarajevski muzičar Dino Merlin održaće 8, 9. i 10. decembra koncerte u Beogradskoj areni, ekskluzivno saznaje Kurir. Biće to njegovo prvo gostovanje u srpskoj prestonici posle 21 godine, a cena karata biće poznata tek u oktobru, saznajemo od dobro obaveštenih izvora.

Stiže i on.

Sarajevski muzičar Dino Merlin održaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 8, 9. i 10. decembra koncerte u Beogradskoj areni, ekskluzivno saznaje Kurir. Biće to njegovo prvo gostovanje u srpskoj prestonici posle 21 godine, a cena karata biće poznata tek u oktobru, saznajemo od dobro obaveštenih izvora.

- Sve je ugovoreno i potpisano preksinoć, ali datumi gostovanja u Beogradu trebalo bi da se drže u tajnosti. Javnost će, verovatno, tek na jesen zvanično obavestiti o tome, pošto će do tada utanačiti i cene ulaznica - naglašava naš sagovornik, odlično upućen u dešavanja vezana za organizaciju Merlinovog koncerta u Srbiji.

Od menadžera ovogodišnjeg predstavnika Bosne i Hercegovine na Evrosongu pokušali smo da dobijemo potvrdu informacije, ali on je ostao pri stavu da još ništa nije dogovoreno.

- Pregovori su u toku, ali još se ne zna datum - rekao nam je Asim Kraljić.

Kurir je već najavljivao da će Dino nastupiti negde pred Novu godinu, a sad otkrivamo i tačne datume. Odvojite pare za karte.

I. Cicović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dino Merlin puni tri Arene !?

Izvor: CrveniTepih.com, 25.Jul.2011

 Dino Merlin održaće 8, 9. i 10. decembra koncerte u Beogradskoj areni, ekskluzivno saznaje Kurir. Biće to njegovo prvo gostovanje u srpskoj prestonici posle 21 godine, a cena karata biće poznata tek u oktobru, saznajemo od dobro obaveštenih izvora. - Sve je ugovoreno i potpisano preksinoć, ali...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Dino Merlin planira da napuni tri “Arene”!

Izvor: Tracara.com, 25.Jul.2011

Dugonajavljivani koncert legendardnog Dina Merlina u srpskoj prestonici definitivno će biti održan u decembru, a kako stvari stoje Merlin će pred beogradskom publikom zapevati čak 3 večeri zaredom. Naime, nakon 21 godine, kada je poslednji put nastupio u Srbiji, Merlin će u Beogradskoj areni održati...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.