Kolumna Seke Aleksić: Srbijo, bre, na ćelavo sve!

Izvor: SamoProvereno.com, 08.Dec.2010, 04:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumna Seke Aleksić: Srbijo, bre, na ćelavo sve!

U ovoj našoj Srbijici, brat bratu, sve je crno, sem sporta. Belog! Tako stvari stoje, dragi moji. I ne zna čovek da l‘ zbog toga da se smeje ili da plače. Al‘ ajd‘ da se smejemo kad nam se može, retka je prilika.. Dakle, ne tri puta, već hiljadu puta URA! za tenisere, koji su, pre roka, što bi reko čika Mrka, brže od svih političara zajedno, lansirali Srbiju u Evropu! Ma koju Evropu, u svet, bre
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na SamoProvereno.com...






Povezane vesti

Seka Aleksić: Kreketuša mene da analizira?

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2010

U ovoj našoj Srbijici, brat bratu, sve je crno, sem sporta. Belog! Tako stvari stoje, dragi moji. I ne zna čovek da l lsquo; zbog toga da se smeje ili da plače. Al lsquo; ajd lsquo; da se smejemo kad nam se može, retka je prilika.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SamoProvereno.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SamoProvereno.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.