Fergie u sexy crnoj haljini pokazala zanosnu figuru

Izvor: Tracara.com, 16.Sep.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fergie u sexy crnoj haljini pokazala zanosnu figuru

Fergie na promociji svoje najnovije kolekcije cipela (foto: WireImage) Čak i kada ne peva, Fergie ne tapka u mestu, već hrabro korača – u cipelama iz svoje najnovije kolekcije.  The Black Eyed Peas zvezda je u subotu, u Los Anđelesu promovisala najnoviju kolekciju cipela, za jesen 2015. Pop zvezda je veselo pozirala fotografima (foto: WireImage) Iako dugo nije nastupala, Fergie je pokazala da ne zapostavlja teretanu. Kao i uvek, izgledala je besprekorno, u maloj crnoj haljini i crnim čizmama >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << na štiklu. Inače, pevačica je nedavno obradovala obožavatelje otkrivši da priprema novi album. “will.i.am mi je pomogao u snimanju pesama. Ne sumnjam da će se to mnogo dopasti mojim fanovima”, rekla je Fergie. Pevačica u maloj crnoj haljini. Hot or not? (foto: WireImage) A dok očekujemo nove hitove, želeli bismo da čujemo vaše komentare u vezi sa pevačicinim stajlingom :)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Predstavila kolekciju obuće i pokazala izvajane noge

Izvor: B92, 17.Sep.2015, 11:04

Poznata pevačica Fergi pojavila se na predstavljanju svoje nove kolekcije, a svojim izgledom oduševila je prisutne...Zvezda grupe “Black Eyed Peas” u subotu je u Los Anđelesu predstavila svoju novu kolekciju cipela, za jesen 2015...Iako dugo nije nastupala, vidi se da teretanu ne zapostavlja...Inače,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.