Evo kako je Ryan Gosling reagovao na svoj spektakularni ples iz 90-ih

Izvor: Tracara.com, 15.Jan.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Ryan Gosling reagovao na svoj spektakularni ples iz 90-ih

A photo posted by Ryan Gosling ✔️ (@ryangosling129) on Jul 28, 2014 at 11:45am PDT Ryan Gosling pokazao je već neke zanimljive i slatke plesne pokrete u svom najnovijem filmu La La Land, ali kao što mnogi njegovi fanovi znaju, on je izuzetno dobar plesač još od malih nogu. 36-godišnji glumac nedavno je, sa Ben Affleckom, Siennom Miller i partnerkom iz pomenutog filma Emmom Stone bio gost u emisiji The Graham Norton Show. Voditelj je pokazivao fotografije sa početaka karijera gostiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << a onda je prikazan urnebesni video snimak iz 90-ih na kom kanadski glumac u srebrnim pantalonama pleše na sceni sa grupom devojaka. Klip u kom Ryan i ženska plesna grupa pokazuju svoje zavidne plesačke korake uz pesmu Touch Me (All Night Long) izazvao je smeh kako prisutnih, tako i gledaoca kraj malih ekrana. Mladi Ryana u plesom zanosu (foto: Screenshot) “Bio sam na nekoj vrsti takmičenja gde su tražili nove kanadske zvezde, ušao u finale, a moja glavna konkurencija su bile blizankinje koji su bile top plesačice, plesale su uz pesmu Phila Collinsa Two Hearts“, objasnio je Gosling kako je nastao snimak urnebesnog plesa. “Sećam se, poželeo sam im sreću i otišao na scenu”, priseća se Ryan. Pogledajte kako je glumac izgledao na takmičenju u sledećem videu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Voditelj iznenadio poznatog glumca snimkom iz detinjstva i nasmejao sve prisutne

Izvor: B92, 15.Jan.2017

Poznati glumac Rajan Gosling gostovao je u emisiji "The Graham Norton Show". Iako nije od onih glumaca koji pokazuje svoje ekspresije, voditelj je uspeo da ga iznenadi...Kako je njegova uloga u filmu "La la Land" zahtevala i plesne sposobnosti, glumac je morao da se pokaže i kao dobar plesač, što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.