Voditelj iznenadio poznatog glumca snimkom iz detinjstva i nasmejao sve prisutne

Izvor: B92, 15.Jan.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelj iznenadio poznatog glumca snimkom iz detinjstva i nasmejao sve prisutne

Poznati glumac Rajan Gosling gostovao je u emisiji "The Graham Norton Show". Iako nije od onih glumaca koji pokazuje svoje ekspresije, voditelj je uspeo da ga iznenadi.

Kako je njegova uloga u filmu "La la Land" zahtevala i plesne sposobnosti, glumac je morao da se pokaže i kao dobar plesač, što njemu nije palo teško, jer snimak koji su gledaoci emisije mogli da vide, pokazao je da je on još od malena dobar u tome.

Na snimku se jasno vidi kako Gosling igra u pratnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko devojaka.

"Bio sam na nekoj vrsti kanadskog takmičenja za nove talente i nekako sam dogurao do finala", rekao je Gosling.

Glumac je takođe ispričao da je za stajling sam odgovoran jer je to bila njegova ideja, iako bi voleo da kaže da ga je neko na to naterao.

Video je oduševio goste, ali i sve prisutne.

Podsetimo, Rajan Gosling je pre nekoliko dana na dodeli Zlatnih globusa osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu u komediji ili mjuziklu, a film u kome glumi, "La la Land" osvoji je Zlatni globus čak u sedam kategorija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.