DODŽITE DA DŽUSKAMO!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2011, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODŽITE DA DŽUSKAMO!

Prizivaju devedesete! Slađa Delibašić, Ivan Gavrilović, Doktor Igi, Nigor, Gru, Baki B3, grupe Maj dej i Bit strit pozvali su juče, na zajedničkoj konferenciji za novinare, sve ljubitelje muzike devedesetih da dođu na koncert u Beogradskoj areni 8. oktobra.

Prizivaju devedesete!

Slađa Delibašić, Ivan Gavrilović, Doktor Igi, Nigor, Gru, Baki B3, grupe Maj dej i Bit strit pozvali su juče, na zajedničkoj konferenciji za novinare, sve ljubitelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << muzike devedesetih da dođu na koncert u Beogradskoj areni 8. oktobra.

Slavne dizelaše, uz šaljive najave, predstavljao voditelj MC Pop, koji će biti zadužen i za program na koncertu.

Dalibor Andonov Gru veruje da će Arena biti puna.

- Žurke sa temom devedesetih koje se organizuju po klubovima izuzetno su posećene, pa ne sumnjam da će i 8. oktobra biti tako - rekao je Gru, dok je Doktor Igi istakao da, uprkos krizi, vlada veliko interesovanje za koncert.

Nema sumnje, biće dobro zezanje!

(I. C.)

Slađa: Ja sam spremna!

Slađa Delibašić ne krije uzbuđenje zbog nastupa u Areni.

- Ja sam spremna za koncert! Bićemo tu da pružimo našoj publici i svim našim fanovima sve ono što smo mi nekada radili - poručila je Slađa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uoči koncerta "Volim devedesete"

Izvor: NaDlanu.com, 28.Sep.2011

Pesma koja najavljuje ovaj događaj, „Devedesete su tu“ postala je instant hit – u danu kada je postavljen spot na „jutjub“ bio je među 25 najgledanijih u svetu! .. Da li se muzika devedesetih vratila samo na žurke i u pojedine klubove ili su joj vrata, petnaestak godina kasnije, širom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.