Cakana u potpunom strahu: Brinem za bezbednost moje porodice

Izvor: Svet, 11.Apr.2016, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cakana u potpunom strahu: Brinem za bezbednost moje porodice

Pevačica izvorne narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana je nedavno imala operaciju oka na VMA.
Ipak, sad je više brine stanje u Turskoj s obzirom da njena ćerka Marija sa porodicom živi u Istanbulu u kom se nedavno desio novi teroristički napad. Pevačicina ćerka se sa decom preselila u Tursku zbog posla svog supruga Milana.
Cakana nema mira i neprestano strahuje zbog ćerke i unučića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Čujemo se telefonom po deset puta dnevno, oni prate sva dešavanja na televiziji kao i mi. Govore im da ne idu po tržnim centrima, kao i u ulice gde su gužve pošto teroristi ne biraju ni sredstva ni način ni vreme. Za mene je svaka informacija koja stiže iz Turske veliki šok. Jedva čekam da se završi školska godina i da se vrate u Srbiju pa da više prestanem da brinem. S obzirom na to da Maja vodi decu u školu i da imaju prevoz do kuće koji je ona organizovala, to mi malo ublažava zabrinutost. Bila sam tamo i znam kako je, oni idu auto-putem jer imaju mnogo da putuju do škole i tuda ih vraćaju, pa su na neki način sigurni. Ali koliko je uopšte čovek tamo bezbedan kada izađe na ulicu? Stresno je do te mere da ne znaš šta će se desiti. Jedva čekam da se vrate”, iskreno je rekla pevačica za story.rs.
Cakana će uskoro operisati kataraktu i na drugom oku, a nakon toga planira da ode kod ćerke i unučića

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cakana u potpunom strahu: Brinem za bezbednost moje porodice

Izvor: Scandal.rs, 11.Apr.2016

Pevačica izvorne narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana je nedavno imala operaciju oka na VMA...Ipak, sad je više brine stanje u Turskoj s obzirom da njena ćerka Marija sa porodicom živi u Istanbulu u kom se nedavno desio novi teroristički napad. Pevačicina ćerka se sa decom preselila u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.