BATA: EKREM JE ŠALA PRIRODE!

Izvor: Kurir, 16.Okt.2010, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BATA: EKREM JE ŠALA PRIRODE!

Nedostatak cigareta na Farmi pogubno deluje na Ekrema Jevrića. On je maltene preko noći od prilično povučenog lika, koji koristi svaku priliku da se nacrta ispred neke od kamera da bi pozdravio svoju familiju, postao izuzetno agresivan tip.

Nikotinska kriza počinje da otkriva njegovo drugo lice. To je prvi osetio Bata dok je na sastanku pokušao da iznese mišljenje o međuljudskim odnosima i podeli posla na imanju u Lisoviću.

Samo što je progovorio, Ekrem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je ljutito skočio i počeo da viče na sav glas.

- Nemoj! Ja ti ne dam da pričam! Ne smeš to da pričaš! Ja ti ne dam da govoriš! - besneo je zajapureni Jevrić.

Svi su ga zbunjeno gledali, a pevač mu je samo odbrusio da ne može da ga prekida i izdeklamovao ono što je bio naumio. Potom je Bata seo i bukvalno se tresao, nervozno grizući usnu. Videlo se jasno da bi Ekremu udario dve vaspitne, ali ipak je uspeo da se suzdrži od fizičkog obračuna. Kad je sastanak održan, Jevrić je otišao, a Zdravković je pred ostalim farmerima istresao svoj bes.

- On je šala ljudske prirode! Ovaj što ne znam kako da ga nazovem. On meni brani da pričam i ja moram da ga iskuliram! Ej, tog neandertalca! Znaš kada ću mu se više obratiti - siktao je Bata.

Eto novog rata.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Ekrem napao Batu zbog cigareta!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2010

Nedostatak cigareta na Farmi pogubno deluje na Ekrema Jevrića. On je maltene preko noći od prilično povučenog lika, koji koristi svaku priliku da se nacrta ispred neke od kamera da bi pozdravio svoju familiju, postao izuzetno agresivan tip... Jedva izvukao živu glavu..Nikotinska kriza počinje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bata puko: Ekrem je šala prirode i neandertalac!

Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2010

Nedostatak cigareta na Farmi pogubno deluje na Ekrema Jevrića. On je maltene preko noći od prilično povučenog lika, koji koristi svaku priliku da se nacrta ispred neke od kamera da bi pozdravio svoju familiju, postao izuzetno agresivan tip. Nikotinska kriza počinje da otkriva njegovo drugo lice....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.