Uvek je uz oca, ali... Znate li kako izgleda sin Emira Kusturice?

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvek je uz oca, ali... Znate li kako izgleda sin Emira Kusturice?

Stribor Kusturica, sin našeg slavnog reditelja, ima 37 godina, muzičar je i kompozitor i - verovatno ga niste provalili na svim onim fotkama sa Kustendorfa.

Dunja Kusturica krenula je očevim stopama kada je reč o filmu, a Stribora je više ponela muzika. Mada se pojavio u nekoliko filmova (Kusturičinim ostvarenjima "Život je čudo" i "Zavet", ali i u "Travelatoru" Dušana Milića iz 2014.), karijeru gradi kao bubnjar i kompozitor.

Stribor je nekada pratio oca u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sastavu "No smoking orkestar", a kad se ta priča završila, nastavio je sam, paralelno radeći na muzici za očeve filmove. Uspeh na evropskoj sceni imao je s grupom Stribor Kusturica i Trovači. Još fotografija Stibora Kusturice pogledajte OVDE ili na sajtu 24sata.rs.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.