Izvor: SEEbiz.eu, 24.Feb.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wall Street: Energetski sektor spustio Dow Jones i S&P 500

NEW YORK - Na Wall Streetu su u ponedjeljak Dow Jones i S&P 500 skliznuli s rekordnih razina, jer je pad cijena nafte pritisnuo dionice energetskog sektora, dok je Nasdaq indeks ojačao deveti dan zaredom.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Wall Streetu cijene skliznule s rekordnih nivoa

Izvor: Capital.ba, 24.Feb.2015

NJUJORK, Na Wall Streetu su u ponedjeljak Dow Jones i S&P 500 skliznuli s rekordnih nivoa, jer je pad cijena nafte pritisnuo akcije energetskog sektora, dok je Nasdaq indeks ojačao deveti dan zaredom. Dow Jones oslabio je 23 boda, ili 0,13 odsto, na 18.116 bodova, a S&P 500 indeks 0,03 odsto,...

Nastavak na Capital.ba...

Wall Street: Fed neće uskoro dizati kamate, novi rekordi za Dow Jones i S&P 500

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Feb.2015, 09:10

NEW YORK - Na Wall Streetu su u utorak Dow Jones i S&P 500 indeks dosegnuli nove rekordne razine jer su ulagači iz komentara predsjednice američke središnje banke Janet Yellen zaključili da Fed neće žuriti s povećanjem kamata.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.