Izvor: FXLider.com, 22.Mar.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernja analiza za 22.3.2012

Priraštaj na državne obveznice u Španiji i Italiji ponovo raste. PMI indeks je pokazao da je ekonomska aktivnost privatnog sektora u evro zoni pala u zonu kontrakcije tokom marta. Doprinos Velike Britanije Evropskoj Uniji u toku prošle godine bio je veći nego što se očekivalo a i ove godine se očekuje da će premašiti očekivanja. Objavljen podatak o maloprodaji u Velikoj Britaniji nije ispunio očekivanja.
Za detalje o događajima pogledajte naš ekonomski kalendar.

Nastavak na FXLider.com...






Povezane vesti

Večernja analiza za 23.3.2012

Izvor: FXLider.com, 23.Mar.2012, 16:14

Donji dom italijanskog parlamenta odobrio je zakon o liberalizaciji koji obuhvata paket reformi koji su neophodni da bi Italija poboljšala svoju konkurentnost. Državne obveznice Italije i Španije ponovo su danas pale. Broj stambenih kredita u Velikoj Britaniji odobren od strane BBA( Asocijacija...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.