Dženifer Lopez: Vrela fotografija koja mami uzdahe

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez: Vrela fotografija koja mami uzdahe

Atraktivna pevačica objavila je fotografiju na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja jači pol sigurno neće ostaviti ravnodušnim

D\\enifer Lopez, foto: Instagram

Četrdesetčetvorogodišnja pevačica i glumica počastila je izazovnom fotografijom svoje obožavaoce na kojoj pozira u dvodelnom kupaćem kostimu.

Otkrivena je tajna savršene pozadine Džej Lo. Saznajte je OVDE.

- Baš je opušteno jutro...Želim da se leto vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << - napisala je Dženifer ispod fotografije na kojoj je istakla grudi i čvrste noge, a izgled je upotpunila nakitom, raspuštenom kosom i osunčanim make up-om.

Još zavodljivih fotografija Dženifer Lopez pogledajte OVDE.

Publika Dženifer Lopez je oduševljena njenom fotografijom, kojim očigledno želi da poruči da uprkos tome što nije zaljubljena (nedavno je njen bivši dečko Kasper Smart rekao kako nije lako biti u vezi sa tako poznatom osobom), uživa u malim, svakodnevnim stvarima.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.