Di-džej Paris Hilton: Nećete verovati koliko zarađuje

Izvor: B92, 08.Avg.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di-džej Paris Hilton: Nećete verovati koliko zarađuje

Bogata naslednica Paris Hilton za samo četiri noći na popularnoj letnjoj “party” destinaciji zaradi dva miliona evra.

Naime, “sirota mala bogarašica”, koja već neko vreme pokušava da se probije na muzičkoj sceni već duže vreme nastupa kao di-džej po poznatim klubovima. Ovog puta Paris će tokom četiri večeri puštati muziku na Ibici, a za svaki od nastupa će dobiti astronomsku sumu od 500.000 evra.

Neimenovani izvor blizak magazinu “The Sun”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prokomentarisao kako Paris i nije toliko loš di-džej, ali kako publika koja posećuje takve klubove zapravo ni ne mari za muziku.

“Ona zarađuje dva miliona dolara za četiri noći – oko 250.000 evra na sat. Publici se dopada njen rad, ali većina ljudi koji posećuju te klubove ionako ne zna za sebe, pa ih i nije briga za muziku”, rekao je izvor za “The Sun”.

Inače, bogata naslednica već godinama unazad nastupa na Ibici, a s obzirom na pozamašnu svotu novca koju dobija za svoj nastup verujemo da joj je to i omiljeni angažman.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.