Di-džej Paris Hilton: Nećete verovati koliko zarađuje

Bogata naslednica Paris Hilton za samo četiri noći na popularnoj letnjoj “party” destinaciji zaradi dva miliona evra.

Izvor: B92

Petak, 08.08.2014.

13:20

Default images

Naime, “sirota mala bogarašica”, koja već neko vreme pokušava da se probije na muzičkoj sceni već duže vreme nastupa kao di-džej po poznatim klubovima. Ovog puta Paris će tokom četiri večeri puštati muziku na Ibici, a za svaki od nastupa će dobiti astronomsku sumu od 500.000 evra.

Neimenovani izvor blizak magazinu “The Sun”, je prokomentarisao kako Paris i nije toliko loš di-džej, ali kako publika koja posećuje takve klubove zapravo ni ne mari za muziku.

“Ona zarađuje dva miliona dolara za četiri noći – oko 250.000 evra na sat. Publici se dopada njen rad, ali većina ljudi koji posećuju te klubove ionako ne zna za sebe, pa ih i nije briga za muziku”, rekao je izvor za “The Sun”.

Inače, bogata naslednica već godinama unazad nastupa na Ibici, a s obzirom na pozamašnu svotu novca koju dobija za svoj nastup verujemo da joj je to i omiljeni angažman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

13 h

Podeli: