ŠTRAJK U KOSMETPREVOZU

Izvor: Kurir, 04.Okt.2010, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTRAJK U "KOSMETPREVOZU"

KOSOVSKA MITROVICA - Radnici saobraćajnog preduzeća "Kosmetprevoz" u Kosovskoj Mitrovici najavili su da će sutra stupiti u štrajk upozorenja jer Ministarstvo prosvete tom preduzeću nije izmirilo dugovanja za prevoz učenika i nastavnog osoblja iz prošle i ove školske godine.

U saopštenju se navodi da će radnici "Kosmetprevoza" privremeno obustaviti saobraćaj na pola sata, od šest sati ujutru i u podne, počevši >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od sutra pa do ispunjenja zahteva. Radnici zahtevaju od Ministarstva prosvete da isplate prevoz učenika i nastavnog osoblja od 1. februara 2010. do 30. juna naredne godine. Oni zahtevaju da sa ovim preduzećem Ministarstvo prosvete potpiše ugovor o prevozu učenika i zaposlenih u nastavi, jer su, kako su naveli u saopštenju, imali najpovoljniju ponudu za ovaj posao.
Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici "Kosmetprevoza" počeli štrajk

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 12:39

Radnici "Kosmetprevoza" u Kosovskoj Mitrovici stupili su u štrajk upozorenja jer im Ministarstvo prosvete nije izmirilo dugovanja za prevoz učenika i nastavnog osoblja za ovu školsku godinu...Predstavnik zaposlenih Dragan Živković izjavio je da će "Kosmetprevoz" od danas, narednih nedelju dana,...

Nastavak na S media...

Radnici “Kosmetprevoza” počeli štrajk

Izvor: Capital.ba, 05.Okt.2010

KOSOVSKA MITROVICA, Radnici 'Kosmetprevoza' u Kosovskoj Mitrovici stupili su u štrajk upozorenja jer im Ministarstvo prosvjete nije izmirilo dugovanja za prevoz učenika i nastavnog osoblja za ovu školsku godinu. Predstavnik zaposlenih Dragan Živković izjavio je da će 'Kosmetprevoz' od danas, narednih...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.