GLUMAC DOVEO DO SUZA PORUKAMA UPUCENIM DRAGANU NIKOLICU I MARINKU MADZGALJU

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMAC DOVEO DO SUZA PORUKAMA UPUCENIM DRAGANU NIKOLICU I MARINKU MADZGALJU

Na današnji dan bi prerano preminuli glumac Marinko Madžgalj napunio 39 godina, a na samu pomisao o tome srce se stegne svima onima koji su poznavali ovog talentovanog i beskrajno harizmatičnog glumca.

Njegov kolega i prijatelj Sergej Trifunović osetio je potrebu da mu se i "javno obrati" putem društvenih mreža.

- Kao što znaš, pominjali smo te juče onoliko. Ne nedostaješ, jer si vrlo prisutan. Srećan rođendan, bro - napisao je Sergej, a zatim se osvrnuo na još jednu legendu koju smo izbubili, Dragana Nikolića.

- Srećan i tebi rođendan ćale! Mada si ti mrzeo da ti se čestita rođendan. Srećan onda nama tvoj rođendan!
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić,   Sergej Trifunović

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

REČI KOJE SLAMAJU SRCA! Sergej čestitao ROĐENDAN Marinku: Ne nedostaješ (FOTO)

Izvor: Press, 22.Avg.2017

Sergej Trifunović iskazao je svoju tugu za pokojnim glumcem. . Foto: Instagram. Saznanje da bi na današnji dan Marinko Madžgalj napunio 39 godina mnoge je podsetilo na doživljeni gubitak talentovanog glumca, a Sergej Trifunović...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.