Urnebesna tragikomedija Moj sastanak na slepo uskoro u bioskopima

Izvor: B92, 28.Jun.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesna tragikomedija "Moj sastanak na slepo" uskoro u bioskopima

Od reditelja filma "Sofija Šol" (Sophie School) nominovanog za Oskara, u domaće bioskope stiže nemačka tragikomedija "Moj sastanak na slepo", zasnovana na istinitim događajima.

Film govori o slabovidom čoveku, koji je svoj nedostatak godinama skrivao od drugih i koji pobeđuje nedaće svojom izvanrednom odlučnošću da ispuni svoj san i zaposli se u luksuznom hotelu.

"Moj sastanak na slepo" nam donosi na veliko platno toplu istinitu priču o Saliji (Kostja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ulman), perspektivnom studentu koji je još u tinejdžerskim danima gotovo izgubio vid.

Umesto da posluša sve one koji ga savetuju da prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svojih snova. Ne spominjući nikome svoju slabovidost, dobija mesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Minhenu.

Odlučan i uporan, uspeva da nadmaši sva očekivanja i iz naizgled bezizleznih situacija izvlači se uz pomoć svog podrugljivog ali mudrog prijatelja Maksa (Jakob Mačenc).

Međutim, kad se zaljubi u Lauru (Ana Marija Mjuhe), obmana koju je tako pažljivo isplanirao, počinje da puca po šavovima.

Film će se u bioskopima širom Srbije naći od 29. juna.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POKLANJAMO karte za film "Moj sastanak na slepo"

Izvor: Blic, 29.Jun.2017, 08:55

"Blic" i idstributerska kuća "2i Film" poklanjaju čitaocima našeg sajta 3x2 karte za premijeru nemačke tragikomedije "Moj sastanak na slepo" reditelja Marka Rotemunda, nominovanog za Oskara za film "Sofi Šol - poslednji dani"...Troje najbržih čitalaca koji pošalju mejl na kultura@ringier.rs sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.