Londonska policija: Napad povezan s terorizmom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Mar.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Londonska policija: Napad povezan s terorizmom

Londonska policija je potvrdila pucnjavu ispred parlamenta Velike Britanije i saopćila da napad dovodi u vezu s terorizmom.   BBC javlja da je napadač na policajca ubijen, te da je u incidentu povrijeđeno nekoliko ljudi, najmanje četvero, a vjerojatno 12 osoba. Napadač je bio obučen u crno i pokušao je ući u zgradu parlamenta. Nožem je napao policajca nakon čega je ubijen.   Istovremeno, jedan je automobil na  Westministerskom mostu  pregazio pješake. Izgleda da...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava ispred britanskog parlamenta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Mar.2017

Pucnjava ispred parlamenta Velike Britanije. Povrijeđeno je nekoliko ljudi. Uredi u zgradi samog parlamenta su zatvoreni, a na mjestu događaja su brojni policijski automobili i kola hitne pomoći. Metro stanica kod Westminister je zatvorena na zahtjev policije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.