Skup podrške Japanu menja režim saobraćaja

Izvor: Glas javnosti, 10.Apr.2011, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup podrške Japanu menja režim saobraćaja

Zbog održavanja skupa podrške i zahvalnosti narodu Japana pod nazivom "Beograd za Japan", danas od 11 do 13.30 časova doći će do izmena u režimu saobraćaja.

Za saobraćaj se zatvara deo Ulice terazije, između Trga Nikole Pašića i Kolarčeve (u smeru od Trga Nikole Pašića ka Kolarčevoj ulici), Kolarčeva (u oba smera) i Trg Nikole Pašića (u smeru od Bulevara kraqa Aleksandra ka Terazijama).

Autobusi javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prevoza sa linija broj 24, 26, 27, 37 i 44 u ovom periodu kretaće se delimično izmenjenom trasom kroz Makedonsku i Dečansku i dalje svojim redovnim trasama.

Autobus broj 31 i trolejbusi broj 19, 21, 22, 22L i 29 u ovom periodu kretaće se između Trga Slavija i terminusa na periferiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri žene povređene u stampedu na skupu solidarnosti s narodom Japana

Izvor: SrbijaNet.rs, 10.Apr.2011

Tri žene su danas povređene, od kojih jedna teže prilikom podele sadnica japanske trešnje na skupu podrške i zahvalnosti narodu Japana koji je na Trgu Republike održan pod nazivom "Beograd za Japan". U stampedu koji je nastao, najozbiljnije povrede zadobila je 37.godišnja

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Održan skup podrške Japanu

Izvor: NaDlanu.com, 10.Apr.2011

BEOGRAD, 10. aprila 2011. (Beta) - Više hiljada Beogradjana, kao i članovi Srpsko-japanskog društva "Beograd-Tokio", funkcioneri grada Beograda i mnoge javne ličnosti održali su u nedelju na Trgu Republike skup podrške i zahvalnosti narodu Japana. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Održan skup podrške Japanu

Izvor: Economy.rs, 11.Apr.2011, 02:05

Više hiljada Beogradjana, kao i članovi Srpsko-japanskog društva "Beograd-Tokio", funkcioneri grada Beograda i mnoge javne ličnosti održali su u nedelju na Trgu Republike skup podrške i zahvalnosti narodu Japana.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.